Opinie - Willa Orion

Przejdź do treści
Opinie naszych dotychczasowych Gości
Nowe opinie naszych Gości

Uwaga! adresy mejlowe osób wyrażających swoje opinie nie są ujawniane.
1 komentarz
Średnia ocena: 115.0/5


Staszek
2018-07-08 22:29:08
Fantastyczna lokalizacja - cicho i spokojnie, a jednocześnie wszędzie blisko. Duże i wygodne pokoje. Klimatyczny drewniany dom z płazów w stylu zakopiańskim. Bardzo miła i pomocna p. Ula - Gospodyni.
·         Wanda van der Linden  2016-09-23 20:54
Spokojna i cicha okolica. Willa wyposazona we wszystko co potrzebne turyscie. Komunikacja z Willa szybka i sprawna. Pani Ula bardzo pomocna. Polecam.
 
·         Beata, Robert, Kacper 2016-09-03 17:40
 
Wspaniała lokalizacja , rodzinny , zakopiański klimat , cisza oraz wszechobecna panorama Tatr.Przede wszystkim sympatyczna Gospodyni - Pani Ula, dodatkowo przystępna cena i dobre zaplecze oraz parking. Wszystko to sprawia, że jest to miejsce godne polecenia. My bez wątpienia będziemy wracać do Oriona.
 
·         Beata, Robert, Kacper 2016-09-03 17:50
Rodzinny, zakopiański,  klimat, cisza, wspaniała lokalizacja z wszechobecną panoramą Tatr. Przede wszystkim sympatyczna Gospodyni, Pani Ula oraz dodatkowo przystępna cena, dobre zaplecze i parking. Wszystko to sprawia, że jest to miejsce godne polecenia. My będziemy tu gościć bez wątpienia.
 
·         Mariusz 2016-08-31 17:39
Super miejsce. Domek dobrze wyposażony i ładnie urządzony. Dogodna lokalizacja, wszędzie można zajść pieszo i nie trzeba martwić się o parkingi. Pozdrawiam panią Ulę, która zawsze służy radą i pomocą.
 
·         Gość 2016-08-24 11:17
Przytulne pokoje, rodzinna atmosfera, cudowne widoki, cisza spokój. Wielkim plusem jest na pewno sauna - polecam :)
 
·         Gosia 2016-08-16 15:55
Miła atmosfera,piękne widoki,dobra lokalizacja. Pani Urszulka-przemiła kobieta. Bardzo polecam :)
 
·         majk 2016-03-16 16:39
To prawda PIEKNE MIEJSCE wspaniala Pani Gospodyni cisza spokoj okolica ladna dobrze sir odpoczywa na wczasach Polecam ANIA MICHAL
 
·         Adam 2016-03-10 09:33
Miejsce godne polecenia, miła swobodna atmosfera parking piękny widok, rozsądne ceny.  
 
·         Violetta 2015-12-30 04:32
Wspaniałe miejsce. Miła,zawsze uśmiechnięta Pani Ula, służąca pomocą o każdej porze.
 
·         Łukasz 2015-12-29 18:21
Polecamy wszystkim! Miejsce w fajnej lokalizacji - cisza i spokój. Warunki doskonałe, a właścicielka to bardzo miła kobieta. Polecamy serdecznie :)
 
·         Ola 2015-11-14 21:51
Chcesz spedzic wakacje w milej atmoswerze za przystepna cene, w pieknych goralskich pokojach, u przemilej gospodyni, pani Urszulki, w pieknej i urokliwej okolicy-polecam bez chwili wachania.
 
·         BSI 2015-09-26 23:44
Piękna i doskonała lokalizacja, mimo deszczu odpoczelismy w dobrych warunkach za rozsądną cenę. Gospodyni pierwsza klasa, serdeczna kobitka, dziekujemy
 
·         jurek 2015-08-10 08:35
Super "szefowa",wspaniała atmosfera,dobra lokalizacja,świetne warunki.
 
 
Wróć do spisu treści